9 sept. 2011

Nu renunta niciodata! - Donald J. Trump, Meredith McIver (Curtea Veche)

Cum am transformat in succes cele mai mari obstacole pe care le-am avut de infruntat O mare parte din succes depinde de cat de bine puteti rezista presiunii. Poate parea un adevar incontestabil si chiar este dar exista un lucru pe care il puteti face. Ganditi-va la dumneavoastra ca la un invingator. Concentrati-va asupra acestui lucru in loc sa va lasati rosi de indoielile si de teama care va bantuie. Concentrati-va asupra unor analize si solutii obiective. Presiunea poate scadea si disparea cand o infruntati cu o atitudine pozitiva. Chiar daca nu va simtiti de neinvins macar jucati rolul acesta o perioada de timp va va ajuta cu siguranta! - Donald Trump.

DONALD J. TRUMP reprezinta insasi definitia povestii americane de succes stabilind in permanenta noi standarde de excelenta in afaceri prin extinderea preocuparilor sale in domeniul imobiliar industria jocurilor de noroc si in lumea televiziunii. Este presedinte si CEO al Trump Organization fondator al Trump Entertainment Resorts precum si partener al NBC Television Network. Detine o avere estimata la aproximativ 2 miliarde de dolari.Totodata este vedeta si coproducatorul programului de televiziune Ucenicul emisiune cu un succes extraordinar atat la nivel national cat si international. In vara lui 2004 a debutat cu un program de radio pe Clear Channel care a doborat toate recordurile de audienta din istoria radioului.

Donald Trump este autorul mai multor carti toate devenite bestselleruri internationale. Trump World Magazine a fost lansat in 2004 Trump University Online in 2005 iar marca Donald J. Trump a devenit in timp una dintre cele mai apreciate la nivel mondial.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu