10 sept. 2011

Puncte fierbinti - Lynda Gratton (Editura Publica)


Punctele Fierbinti sunt o marca a companiilor de succes. Sunt locuri si momente in care se lucreaza in echipa caracterizate prin inovatie productivitate si entuziasm. Punctele Fierbinti pot fi locuri de munca echipe departamente companii fabrici coridoare cantine conferinte - locuri in care oamenii conlucreaza creativ. Autoarea descrie cele patru calitati determinante pe care trebuie sa le posede o cultura organizationala pentru a sustine aparitia Punctelor Fierbinti.

Analizeaza masurile pe care liderii le pot lua pentru a le incuraja si arata cum se ajunge prin ele la solutii pentru rezolvarea problemelor dificile pentru dezvoltarea unor produse mai bune si pentru a oferi servicii de inalta calitate. Intr-o perioada in care granitele traditionale ale organizatiei devin bariere in calea progresului Gratton ne explica ce putem face chiar acum pentru a creste probabilitatea aparitiei de Puncte Fierbinti in orice organizatie. Lynda Gratton ne ofera perspective creative privind modalitatile de impulsionare si umanizare a organizatiilor.

Puncte Fierbinti este un manual al utilizatorului pentru organizatia viitorului. Combina magistral teoria cu sfatul practic. - Dave Ulrich profesor la Ross School of Business si la University of Michigan .

In contextul economiei globalizate pentru a putea concura trebuie sa colaborezi. Puncte Fierbinti este un ghid practic si detaliat al noii lumi cooperative. - Laura Tyson profesor la Berkeley University Companiile de succes mustesc de energie si inovatie. In aceasta carte incitanta care te pune pe ganduri doamna profesor Gratton ne arata cat de important este acest lucru si cum ceva atat de eteric poate fi inteles si se poate actiona asupra lui cu rigoare. - Gary Hamel profesor autorul bestsellerului In fruntea revolutiei

pret: 46.55 RON 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu