27 mar. 2013

Concurs de creatie literara organizat de Revista „Amurg sentimental”

Revista „Amurg sentimental”, organizeaza cea de-a XI-a editie a concursului de creatie literara „Vara visurilor mele”, care îsi propune sprijinirea si promovarea creatorilor de poezie, proza, teatru, eseu etc, din tara si din diaspora, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor (vârsta concuretilor este nelimitata). Creatorii pot participa la concurs cu unul sau mai multe genuri literare, materialul redactat într-un singur exemplar neputând depasi 8 pagini dactilografiate.

Lucrarile vor fi trimise, pâna la 30 aprilie 2012 (data postei), pe adresa: Revista „Amurg sentimental”, Oficiul Postal nr.48, Casuta 7, sect. 2, cod.021151, Bucuresti, cu mentiunea: Pentru concurs. Relatii suplimentare se ob?in la sediul revistei „Amurg sentimental”, tel: 021.687.68.85. Mob. 0744.11.32.18.

Lucrarile vor purta, pe fiecare pagina, un motto si vor fi însotite de un plic închis ce va purta acelasi motto, în acesta figurând datele personale ale concurentului: nume si prenume, anul, ziua, luna când s-a nascut, profesia, adresa, telefonul. Laureatii editiilor anterioare pot participa la concurs, dar nu cu acelasi gen de creatie pentru care au fost premiati. Precizam ca lucrarile semnate cu pseudonim nu vor fi luate în considerare. Plicurile se vor desface dupa jurizare.

Lucrarile premiate vor fi publicate în revista „Amurg sentimental” si antologia concursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu