2 mar. 2013

Revista ZEIT , martie 2013

A aparut noul numar (49, Martie 2013), al Revistei ZEIT,cultura si atitudine atitudine prin cultura.

Din sumar putem spicui : Editorial - SI TOTUSI, E MARTIE..., Interviu - CRISTIAN BODNARESCU SI „ZIDUL”, Cartile ZEIT – NUME DE COD: VITA DE VIE VOL. III ROSU SI VERDE DE DUMITRACHE DRAGOMIR, EDITURA ZEIT, BRAILA 2012, Reverente critice - UN MAELSTROM AL FIINDULUI POETIC.., VIATA PE FUGA, DE MIRELA ROZNOVEANU, ARC DE CURCUBEU, DE VASILE POPOVICI, UMBRA CARTII – BIBLIOTECA UTOPICA, SUZANA FANTANARU-BAIA, ULTIMA CARTE DESPRE INTUNERIC, INTAIA CARTE DESPRE LUMINA?.

Spiritualitate - O IPOSTAZA A VIETII, Invatamant - UTILIZAREA MEDIUL LAB VIEW IN STUDIUL FIZICII (I), Repere - LE RETOURS A SAINT GERVAIS, PARIS – FARMECUL GRADINII TUILERIES SI RAFINAMENTUL PALATULUI LUVRU, PARIS - PIAAA LUDOVIC AL XV-LEA, A REVOLUTIEI SI A CONCORDIEI, Repere - PREZENTUL CA O PUNTE DINSPRE TRECUT SPRE VIITOR, BRUGES – VENETIA DIN NORDUL EUROPEI, SARBATOARE A IUBIRII LA ROMANI, DRAGOBETELE.

Atelier – PROZA, POEZIE..., Atitudini - NU POTI FACE CASA LUMINOASA SI SENINA, AVÂNDU-L, CA VESNIC INVITAT, PE SATANA!, PONTA SI ANTONESCU, TUSEA SI JUNGHIUL IN POLITICA DE AZI A ROMANIEI, NEVOIA PRESANTA DE CIVILIZATIE, SCRIEREA „LA COMANDA” SI EXPRIMAREA DICTATA DE AUDIENTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu