25 sept. 2013

Conferinta Internationala Traditie si reforma 2013, editia a II-a. Reconstructia sociala a Europei

Centrul de Cercetari Socio-Umane Lumen, Editura Lumen, si Medimond International Proceedings, in parteneriat cu institutii de prestigiu, nationale si internationale, organizeaza in perioada 7-8 noiembrie 2013, la Bucuresti, cea de-a II-a editie a Conferintei Internationale Traditie si reforma editia a II-a. Reconstructia sociala a Europei.


Conferinta Internationala Traditie si reforma editia a II-a. Reconstructia sociala a Europei, este organizata de Centrul de Cercetari Socio-Umane Lumen, Editura Lumen, si Medimond International Proceedings, in parteneriat cu Laboratorul de cercetare Institutul de Sociologie al Academiei Romane, Academia de Stiinte a Moldovei - Institutul de Studii Enciclopedice, Republica Moldova, Higher Education Research and Consulting Company - SUA, Departamentul de Studii Internationale si Istorie Contemporana, Facultatea de Istorie si Filosofie, Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea "Lucian Blaga din Sibiu", Romania, Universitatea Valahia din Targoviste, Romania, Universitatea Ecologica din Bucuresti, Romania, Universitatea "Mihail Koganiceanu" din Iasi.

Va asteptam cu drag in Bucuresti, la cea de-a doua editie a Conferintei Traditie si reforma. Reconstructia sociala a Europei 2013!

Conf. Univ. Dr. Antonio SANDU
Director Centrul De Cercetari Socio-Umane Lumen
lumenconference@gmail.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu