16 apr. 2014

Cartea ca metodă de promovare profesională

Se spun multe lucruri despre cărte dar ea continuă să fie un instrument foarte eficient. Nu numai că informează dar poate ajuta şi la dezvoltarea profesională. Să luăm un exemplu care poate fi edificator. Pentru un inginer care lucrează intr-o mare companie a ieşi în evidenţă din punct de vedere profesional este foarte greu. El este mereu obligat să facă aceleaşi şi aceleaşi lucruri pentru care este plătit.Dar el poate face şi altceva. Poate e pasionat de un alt domeniu conex sau un sector al meseriei sale care în actuala companie nu îl poate pune în valoare. Ei bine aici o carte îl poate ajuta. Cum? Să o scrie!

Un om instruit şi pasionat poate face minuni. O carte despre pasiunea ta nu e  decît o modalitate de a te redescoperi pe tine, de a arăta lumii o altă faţă a ta. Ea poate fi folisită ca un instrument de promovare profesională. Te poate ajuta să intri în contact cu oameni cu care altfel nu ai fi interacţionat, îţi poate deschide porţile spre organizaţii şi asociaţii ştiinţifice.

Iată de ce ideea de a scrie o carte nu este o ideie rea. Şi dacă tot ai astfel de idei ne poti contacta pe office@infoest.ro pentru a putea pune visul tău în practică la Editura Infoest.

O carte face cît o viaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu