24 nov. 2014

Bebe Mihăescu a lansat la Braila volumul "Corp, sexualitate și psihoterapie"

La Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila s-a lansat sâmbătă, 22 noiembrie 2014 volumul "Corp, sexualitate și psihoterapie" scris de renumitul specialist în sexologie Bebe Mihăescu.

Autorul propune în noua sa carte tehnici de respiraţie, relaxare, meditaţie, autoobservaţie, yoga și exerciţii de stretching. La întâlnirea cu publicul brăilean psihoterapeutul Bebe Mihăescu va vorbi despre diferitele experienţe de viaţă care influenţează sexualitatea, oferind soluţii practice pentru depăşirea inhibiţiilor sau a eventualelor traume.

Vasile (Bebe) Mihăescu este conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, unde predă psihologie medicală, psi­hoterapie şi psihosexologie. Este licenţiat în psihologie, drept şi medicină și are la activ numeroase cursuri şi stagii de pregătire în Germania, Israel, Grecia, China, Japonia.

Și-a susținut doctoratul în psihologie și masteratul în psihoterapie şi programare neurolingvistică. Este preşedintele Asociaţiei de Psihoterapie Experienţială şi Hipnoterapie și vicepreşedintele Comisiei de Psihologie Clinică şi Psihoterapie - Colegiul Psihologilor din România, de asemenea, este membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu