11 nov. 2014

Concursul literar "Vis de toamnă"


Societatea Culturală Apollon organizează în cadrul manifestării TOAMNA CULTURALĂ APOLLON un Concurs internaţional de creaţie literară “Vis de toamnă”, Ediţia II, poezie şi proză scurtă

Regulament:

Toate textele se trimit în perioada 10 octombrie – 25 noiembrie 2014, la adresa de e-mail a revistei Apollon: ro.tv.kalin@gmail.com Câte 10 – 12 poezii sau 3 - 4 proze, în limba română, de maximum 5 pagini în document word, A4, caracter de 12, Times New Roman, la 1 rând, obligatoriu cu diacritice, însoţite de o fotografie bust a autorului.

Dacă aceste cerinţe nu sunt respectate, textele în cauză nu vor intra în concurs. Textele participante la concurs nu trebuie să mai fi fost publicate anterior (pe suport de hârtie sau on-line). Nu este permisă mediatizarea textelor pe parcursul desfăşurării concursului, chiar dacă nu va exista şi un vot al publicului.

Concurenţii vor trimite în e-mail numele şi adresa de domiciliu, pentru trimiterea premiilor, după concurs.

La concurs pot participa toţi scriitorii de limbă română, indiferent unde sunt stabiliţi. Jurizarea se face între 25 şi 30 noiembrie 2014, iar anunţarea câştigătorilor se va face de Ziua Naţională a României - 1 decembrie 2014, urmând ca premierea să se facă în cadrul celei de-a XI -a Ediţie a Festivalului de colinde populare româneşti „Deschide uşa, creştine!”, organizat la Urziceni, în data de 15 decembrie a.c..

Premii: Diplome; Publicarea în revista Apollon pe parcursul anului. 2015; Cărţi cu autograf din partea membrilor juriului; Promovare pe site-urile partenere; Lucrările premiate în concurs vor fi publicate într-un volum special editat cu această ocazie.

Preşedintele juriului
Emil LUNGEANU
Vicepreşedinte:
acad. Nicolae Dabija (R. Moldova);
Ioan Barbu (România).
Membrii juriului:
acad. Vasile Tărâţeanu (Ucraina);
Vasile Căpăţână (R. Moldova);
Cătălina Stroe (Canada);
Victor Voinicescu Sotski (Franţa);
George Călin (România)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu