17 feb. 2015

Pyrus E-Ink eBook Reader

eReader Trekstor Pyrus este dispozitivul ideal pentru lectura: usor si comod de tinut in mana cu memoria incapatoare si ecranul cu tehnologie E-Ink nu va veti mai putea desprinde de el.

De dimensiuni compacte Pyrus incape in orice buzunar sau poseta iar functiile sale va permit sa aveti o intreaga biblioteca la purtator. Precum hartia tiparita Ecranul noului eReader Trekstor este perfect pentru lectura deoarece foloseste tehnologia cernelii electronice. Ecranele e-ink nu obosesc ochii asemeni ecranelor LCD sau LED ale tabletelor sau computerelor deoarece tehnologia E-Ink nu emite lumina.

Ecranul noului Pyrus imita aproape perfect calitatea hartiei tiparite iar textul e afisat intocmai ca intr-o carte cu litere clare si precise. Fara reflexii chiar si in lumina puternica a soarelui !

Gratie memoriei sale interne Pyrus poate stoca pana la 4000 de carti. Astfel nu mai trebuie sa alegi cartile in functie de dimensiune sau de greutate: cu eReaderul Pyrus poti lua intreaga biblioteca cu tine! Partenerul ideal pentru lectura Pyrus este usor de tinut in mana chiar si pentru timp indelungat fiind conceput pentru cititul de durata butoanele pentru intoarcerea paginilor fiind plasate pe ambele parti permitand schimbarea paginii din orice pozitie. Carcasa neagra cu finisaj moale este placuta la atingere usor de tinut intr-o singura mana si nu emana niciun fel de caldura.

Materialele de calitate folosite in constructia noului Pyrus sunt gandite pentru a oferi un aspect placut dar si durabilitate prevenind uzura care apare in timp. Text redimensionabil Pentru formatul ePub Trekstor Pyrus iti permite sa maresti sau sa micsorezi corpul literei in 6 dimensiuni in functie de preferintele tale. Poti de asemenea schimba distanta textului fata de margine sau orientarea paginii astfel incat cartile arata cum vrei tu! Pentru fisierele PDF este de asemenea disponibila optiunea de reflow pentru text in mod obisnuit accesibila doar pentru formatele dinamice.

Astfel desi cartea este in format PDF dimensiunea literei poate fi schimbata astfel incat experienta lecturii sa fie optima. Trekstor Pyrus reda formatele ePub si PDF protejate cu Adobe DRM ceea ce inseamna ca este 100% compatibil cu toate cartile electronice disponibile in limba romana. Pe Elefant.ro va asteapta mii de carti in sectiunea de eBooks acoperind toate zonele de interes. Aproape toate volumele sunt disponibile in format ePub pentru o experienta deosebita a lecturii electronice.

Puteti afla mai multe aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu