4 feb. 2016

Lansarea cărții ”Portretul tău cu ochii mei” de Adriana Bogatu

Vineri, 5 februarie 2016, ora 17.30, în sala de festivități a Muzeului Brăilei „Carol I” (Piața Traian nr. 3), va avea loc lansarea cărții ”Portretul tău cu ochii mei” de Adriana Bogatu, apărută la editura Dexon. Autoarea cărții este profesor de Limba și literatura română la Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” Brăila și a mai publicat în 2009 romanul ”Confesiuni ipotecate sau roman pentru un singur cititor” și în 2011 romanul ”Clepsidre fără nisip”.

Moderatorul evenimentului este Nicoleta Brânzia. Cartea va fi prezentată de un cititor, dr. Radu Marinescu, medic chirurg, managerul Clinicii Intermedica High Care București. Dr. Radu Marinescu este membru al Societății Europene de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, membru al Societății Române de Implantologie și Biomateriale, Șef de lucrări la Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Este însă și un rafinat iubitor de literatură, în special, și de artă, în general.

La eveniment își dă concursul și un grup de tineri actori, coordonați de doamna profesor Iuliana Blănaru, Liceul de Arte „Hariclea Darcleé”, Brăila.

Un comentariu:

  1. Buna ziua, imi puteti recomanda o librarie de unde pot sa cumpar carte tiarita scrisa de Adriana Bogatu? Nu am gasit decat in format eBook.
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere