7 feb. 2016

Sony Reader PRS-T2 WiFi eBook Reader

Sony Reader PRS-T2 a fost proiectat pentru ore intregi de lectura confortabila chiar si in lumina directa a soarelui. Utilizati degetele pentru a selecta un titlu pentru a roti pagina sau pentru a face zoom In/ Out. Inscrieti-va titlurile pe care le doriti la Reader Store sau folositi Wi-Fi ul eReader-ului pentru a accesa wireless biblioteca publica pentru a imprumuta carti direct pe ebook-ul dvs. 

Micul Sony eBook PRS-T2 este elegant si unul dintre cele mai usoare eReadere de 6 existente. Pur si simplu punetil intr-o punga intr-un buzunar sau intr-o geanta si veti avea la indemana in mod constant lectura dumneavoastra.

Display modern! 
Ecranul Pearl E-Ink cu antireflexie va ofera protectia necesara in special in lumina directa a soarelui.Apasati si mentineti degetul pe orice cuvant pe care nu-l cunoasteti pentru a accesa instantaneu dictionarele in engleza franceza si spaniola. Utilizati optiunea de luat notite pentru a evidentia textul important sau pentru a face notite cu degetul sau stylus-ul inclus.Ia-ti cartile cu tine Gaseste un punct de acces internet si esti gata de plecare. 

Cu Wi-fi incorporat ai acces instant la pagini web ca Wikipedia sau Google pentru a gasi informatii aditionale despre lectura ta. Poti salva pana la 1200 de carti sau documente - o intreaga biblioteca in mainile tale - plus alte zeci de mii de carti pe cardul MicroSD.

Pentru a afla pretul click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu